Urrem til mænd

Statiske remme er yt!

I dag kan dit armbåndsur omdesignes ved et simpelt rem-skift. Det kan være en kærkommen forandring, som ud over at være praktisk også kan skabe en tiltrængt variation, og få dit armbåndsur til at synes nyt og unikt. Så vær dristig og skift mellem de mange forskellige remtyper, markedet har at byde på og nyd at have et nyt ur på hver måned.

LÆDEREM

Læder er et blødt og behageligt naturmateriale, der ikke skarver mod huden.
Det er det foretrukne valg til både herreure og dameure og højner udseendet på enhver urskive. Læderet kommer ligeledes i et væld af lædersorter. Lige fra krokodilleskind til bøffel, og kan efterhånden indfarves i mange farver og nuancer. Sort, brun, army, bordeaux, rødt, hvidt cognac og blå. Derudover er det langtidsholdbart og uopslideligt og bliver kun smukkere og smukkere med alderen. Med en læderrem går du aldrig galt i byen.

Se eksempler på dameure, herreure og børneure med læderremme her.

STÅLREM

Stålremme har den fordel, at de kommer i flere bredder, fletmønstre og er vidt forskellige. De oser af Rock n’ Roll og gør sig især godt sammen med andre armbånd og lænker i en samlet gruppe om håndleddet. Et fashion statement, der er til at få øje på. Stålremmene fås i metaller og ædelmetaller som sølv, guld, bronze og grå varianter og med to forskellige overflader. Mat eller blank.

Se eksempler på dameure, herreure og børneure med stålremme her.

GUMMIREM

En gummirem er en uhøjtidelig og behagelig løsning, som har et sporty og afslappet udtryk. Gummiet kan formes på mange måder og bliver kreeret med forskellige overflader i form af riller, huller og mønstre og kan varierer i tykkelse og hårdhed. Det er fleksibelt og komfortabelt at bære om håndleddet og egner sig især til en aktiv livsform eller til sportsudøvere, da det er nemt at skylle og holde fri for sved og snavs.

Se eksempler på dameure, herreure og børneure med gummiremme her.

STOFREM

Stof- eller canvasremme er et foretrukket materiale til aktive brugere i alle aldre. Børn især. De kommer i mange farver, forskellige vævninger og mønstre og fremstår uhøjtidelige og uformelle. De ses ofte med maritime striber i et utal af farvekombinationer og emmer af afslappethed og legesyge.

Se eksempler på dameure, herreure og børneure med stofremme her.