Ure til børn

Undskyld, ved du hvad klokken er?

I gamle dage var ure et must, hvis man skulle nå rettidigt i skole eller til sport. I dag har mobiltelefonen afløst armbåndsuret. Og ure til børn er blevet en sjældenhed. Dog har børn fra 0-3 klasse stadig brug for at kende klokken. Typisk fordi, de endnu ikke er blevet udstyret med en mobiltelefon. Derudover er de videbegærlige, og synes, at alt nyt, og alt, hvad der virker voksent er fedt og sjovt. Især det at kende klokken og kunne begå sig.

Børn i 3-6 års alderen er vilde med farver i påklædningen, på børneværelset og på legetøjet. De drages mod farver som en bjørn drages mod honning. De har en stor fantasi og er begejstrede for tegneseriefigurer, prinsesser, drager og aktionhelte. I den alder kan man ikke få Marvel- og Disney figurer nok ind i sit liv. Derfor har ure til børn stadig en berettigelse. Det er grunden til, at vi har holdt fast i ure til børn i vort sortimentet. Både Batman og Barbie-ure, men også armbåndsure i cool designs, der lægger sig op ad rigtige voksenure. De leveres i kulørte og festlige farver og materialer, der kan tåle stød, tæsk og al slags vejr.

Så holder du fast i de gamle dyder, og er det tid til at lære dit barn klokken. Så kan det lade sig gøre på en både sjov og billig måde. Vort udvalg af ure til børn byder nemlig på alt fra analoge til digitale armbåndsure. De fås med forskellige kulørte gummi- eller stofremme og pynter på enhver barnehånd. I børne-kategorien finder du også armbåndsure til den ældre og mere kræsne teenager. Et ungt menneske, som måske står og skal konfirmeres, eller blot ønsker sig en langtidsholdbar og uforglemmelig gave. Gå på opdagelse og lad dig inspirere.