Ure til kvinder

Hvem har du lyst til at være i dag?

Armbåndsure, sko og tasker. En uundværlig treenighed, der kan løfte ethvert outfit. Så kan kjolen være nok så gammel, eller nok så billig, men med det rette miks og tilbehør kan du nemt komme til at ligne en million.

Ure til kvinder har undergået en forandring gennem de sidste ti år. Dels er ure til mænd også blevet ure til kvinder, da mange shopper i mandekategorien eller låner sin mands ure. Dels for at opnå et mere råt og edgy look, og dels fordi de kan og det er blevet acceptabelt. I den anden ende af skalaen, finder man ure til kvinder, der er dekoreret med det man ville kalde en masse bling bling som fx skinnende Swarovski krystaller. Disse signalerer femininitet og pyntesyge af højeste potens og findes i forskellige materialer og størrelser. Nogen egner sig mere til hverdagen, andre til fest.

Men kvinder i dag er ikke enten rå og minimalistiske eller feminine og pyntesyge. De er både og. De er en sammensat størrelse, der ønsker at udleve alle deres sider og respekteres for begge. Der findes med andre ord, ure til kvinder i alle afskygninger og til alle typer, outfits og luner. Intet er rigtigt eller forkert. Den moderne kvinder udtrykker sig og klæder sig som hun lyster og har typisk mere end blot et ur i sit smykkeskrin. Et eksklusivt designerur, som hun bærer som en skat om håndleddet, men hun har også gerne et par andre, som bruges som en udsmykning på lige fod med et tørklæde eller halskæde for at understrege dagens look.

Så tiden, hvor et ur var en praktisk foranstaltning, der viste os klokken, er over. Ure til kvinder er vigtige medspillere i garderoben og bør vælges med omhu og omtanke. Så gå på opdagelse i vort sortiment af dameure og lad dig forføre af forskelligheden. Der er armbåndsure for enhver smag og pengepung i kombinationer af enhver art.