Ure til mænd

Gå ikke ned på udstyret!

Gå aldrig ned på udstyret, lyder en talemåde, som typisk er rettet mod mænd. For alle mænd holder af udstyr. Stort som småt. Hvad enten der er tale om en bil, en ny plæneklipper eller en skibrille. Armbåndsuret rammer ind under denne kategori. Ure til mænd er i dag blevet lidt af et udstyrsstykke, som bliver vægtet højt i en mands billede af sig selv, og det han ønsker at udstråle og signalere.

Udadtil er udstyr også noget vi måler hinanden på. En form for statussymbol, da mennesket har en tendens til at afkode og segmentere deres konkurrent ud fra udstråling, påklædning og værdigenstande. Det er ikke længere en nævekamp, der gør udslaget for at vinde territorium, magten eller kvindernes gunst. Der er andre parametre i spil i vores moderne tidsalder.

Funktionalitet er dog stadig en væsentlig faktor, når ure til mænd skal designes. Især hvis du er sportsudøver eller et friluftsmenneske, hvor armbåndsuret kommer til at fungere som en hjælper. Dog er det de færreste mænd, der reelt dykker med deres dykkerure, eller har brug for et kompas i det daglige.
Det er den indre jæger og den moderne mand, der bliver talt til og tilfredsstillet på en og samme tid. Det har de designere, som kreerer ure til mænd fokus på. Status, maskulinitet, autoritet, pyntesyge og vildskab er størrelser, der bliver tænkt ind i ethvert design af ure til mænd. Med det for øje, har vi her på siden gjort os umage for at vise dig forskellige designs af ure til mænd. Vi håber, at du kan genkende dig i sortimentet og finde de ure, der samlet set repræsenterer dig til fulde.

Så skal det være vovet, klassisk, maskulint eller sporty? Vort udvalg af ure til mænd rummer samtlige kategorier. Så gå på jagt og lad dig inspirere af de mange designs og kombinationsmuligheder. Og husk, at det ikke længere handler om tid, men om at fremhæve din karakter og eje det rette udstyr.